Vi har jobbet en stund med en sidebygger som våre kunder kan benytte på sine webhotell. Nå er den endelig tilgjengelig for bruk, og det helt uten tillegg i pris. Det er veldig enkelt å starte, gå inn på https://sidebygger.domeneshop.no/, logg inn med ditt FTP-brukernavn og passord, og du er i gang!

Målgruppen for denne tjenesten er de som trenger en enkel nettside, men som samtidig ikke trenger all den funksjonalieteten eller vedlikeholdsbehovet som løsninger som WordPress og Joomla har. Sidebyggeren er et glimrende alternativ for de som skal starte opp en bedrift og ønsker en rask nettside eller bare trenger at kontaktinformasjonen står tilgjengelig. Den kan også være perfekt til å lage online invitasjoner til bursdagsfeiringer, bryllup eller fester.

Når du bruker sidebyggeren, så genereres statiske HTML-sider. Det har flere fordeler: Siden vil være rask, den kan benyttes på alle våre webhotell og har ingen daglig vedlikeholdsbehov.

Første gang du logger inn, velger du et tema du vil starte med. Du kan også velge om du vil starte med eller uten eksempeldata (såkalt dummy-innhold). Velger du å starte med eksempeldata, opprettes noen redigerbare sider for deg, som er ferdig utfylt med tekst og bilder. Dette er en fin måte å lære sidebyggeren på.

For øyeblikket tilbyr vi 13 temaer i sidebyggeren, og det blir stadig flere. Disse kan også justeres noe etter personlig preferanser. Alle disse temaene er laget av oss, og bildene som er med er hentet fra steder hvor bildene kan brukes fritt.

Hvis du har forslag til forbedringer eller synspunkter send oss gjerne en epost.